Miskolci lány lett Magyarország szépe

Megosztás

Vasárnap este rendezték a Miss World Hungary szépségverseny döntőjét. A finálét a miskolci születésű Hacsi Boglárka nyerte meg, így ő képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World versenyen.

Négy év kényszerszünet után visszatért a verseny és vasárnap este megválasztották az ország legszebb hölgyét. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, ezúttal egy borsodi versenyzőnek is szurkolhattunk. Május közepén még húsz versenyzőt mutattak be, de közülük négyen kiestek, így a döntőbe már csak tizenhatan kerültek be.

A 23 éves, Miskolcról érkezett Hacsi Boglárkáról többek között azt is megtudhattuk, hogy hobbija a tánc, németül közép-, angolul felsőfokon beszél, az egyetemet is az utóbbi nyelven végezte el. Nagyon érdekli a párkapcsolati pszichológia és az önfejlesztés, példaképe az édesanyja, akivel nagyon szoros a kapcsolata.

A Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, és képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. Idén először a szépségkirálynő jószolgálati munkájának kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.

(Borítókép: A győztes 23 éves miskolci Hacsi Boglárka (k), valamint a 25 éves debreceni Szabó Orsolya az első udvarhölgy és a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella a második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén 2023. június 11-én.) Forrás: Index

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek